Vegetarische en Ekologische Kooktaferelen
Header

Vrij. 18 juli: De Langste Vegetarische Tafel op het Museumplein

July 16th, 2014 | Posted by erik in ETEN MET MUZIEK

Samen genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd in de open lucht? Iedereen mag aanschuiven en telt letterlijk mee voor een nieuw wereldrecord! ‘Gezellig’ en ‘gratis’, dat zijn typisch Nederlandse toverwoorden die goed samengaan en van toepassing zijn op De Langste Vegetarische Tafel 2014. Vrijdag 18 juli ben je van harte welkom op het Museumplein te Amsterdam om hierbij te zijn. En neem vooral je vrienden mee.

 

In 2013 rekenden we op de komst van minimaal 1000 mensen. Gelukkig hadden we voor 1200 mensen gekookt, want zoveel kwamen er en alles ging op. Nederland is hiermee het record van België (Mechelen, 1000 mensen) voorbij gestreefd.

Kan het nog beter? Wie niet waagt, die niet wint … Wij gaan ervoor om in 2014 ook dit record te laten sneuvelen. Vegetarisch eten is tenslotte heerlijk en tijdens de Langste Vegetarische tafel is het nog eens extra lekker. Dit komt door de culinaire vaardigheden van chef-kok Erik Wilschut van Vekologisch geholpen door tientallen vrijwilligers.

Organisaties en personen kunnen hun naam verbinden aan De Langste Vegetarische Tafel middels het sponsoren van een tafel voor acht personen. een eenvoudige en mooie manier om je naam aan dit duurzame en smakelijke evenement te verbinden. Voor €25 krijgt je een naamsvermelding en je mag de tafel een spreuk, een citaat, een thema of een naam geven.

Om ook dit jaar De Langste Vegetarische Tafel tot een succes te maken hebben we hulp nodig. Er moet ontzettend veel werk verzet worden en vele handen maken licht werk is onze ervaring. Ben jij één van die enthousiaste mensen die met al die andere enthousiaste mensen van De Langste Vegetarische Tafel 2014 een onvergetelijk evenement maakt? Meld je dan aan bij Dorti via dabercrombie@vegetariers.nl.

Reserveren voor dit evenement hoeft niet en kan ook niet. We vinden het wél heel leuk als je via dit Facebook-event laat weten dat je komt.

Wil je helemaal zeker zijn van een plaatsje tijdens de Langste Vegetarische Tafel? Minder lang in de rij hoeven staan en wat leuke extraatjes? Word dan VIP. Een plek aan in het Vegetafel VIP gedeelte heb je al voor slechts €15. Ook leuk als uitje met je vriendengroep, afdeling of bedrijf. Meer informatie of opgeven? Mail naar christine@vegetafel.nl.

 

De langste vegetarische tafel op facebook

Share

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.